Συνεργάτες

Οι συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των προϊόντων λιανικής οι οποίες επί σειρά ετών μας εμπιστεύονται για την διακίνηση και διανομή των προϊόντων τους είναι το κύριο αντικείμενο των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε μερικούς από αυτούς:

- FRIESLAND CAMPINA

Η εταιρεία FRIESLAND CAMPINA είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και συσκευασίας γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων. Τον Οκτώβριο του 2011 η εταιρεία εγκαινίασε το εργοστάσιο παραγωγής γάλακτος στην Πάτρα, το οποίο της δίνει την δυνατότητα να αναπτύξει περαιτέρω τις δραστηριότητες της.

- CRETA FARM

Η Creta Farm, η μόνη καθετοποιημένη εταιρία από την Κρήτη, σεβόμενη τους καταναλωτές της έχει υιοθετήσει τα πρότυπα και τις αξίες της Κρητικής διατροφής, που συμβάλουν στην υγεία και τη μακροζωία.Είναι η μοναδική στον κόσμο εταιρία που προσφέρει στους καταναλωτές της αλλαντικά από άπαχο εκλεκτό κρέας και εξαιρετικό παρθένο κρητικό ελαιόλαδο. Η πραγματικά μοναδική συνταγή της Creta Farm συνδυάζει αρμονικά τις αξίες του ελαιολάδου με την πλούσια γεύση των παραδοσιακών αλλαντικών.Η Creta Farm πρωτοπορεί με την οικογένεια προϊόντων εν ελλάδι και αλλάζει τη διατροφή, γιατί συνδυάζει τη νοστιμιά των αλλαντικών με τα πιο αγνά και υγιεινά υλικά.

- ΕΛΓΕΚΑ

Η ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη ελληνική εμπορική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά στον κλάδο των τροφίμων από το 1974.Παρέχοντας στους συνεργάτες της, πελάτες και προμηθευτές, ένα ολοκληρωμένο σύστημα εμπορικών υπηρεσιών στους τομείς των Πωλήσεων, Marketing, Trade Marketing κα Logistics, η ΕΛΓΕΚΑ αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κρίκο στην τροφοδοτική αλυσίδα ( Supply Chain ). Λειτουργώντας με φιλοσοφία «θυγατρικής» των προμηθευτών οίκων με τους οποίους συνεργάζεται, μέσα στους πρωταρχικούς της στόχους είναι η επιτυχημένη ανάπτυξη και καθιέρωση στην ελληνική αγορά των προϊόντων (brand building) τα οποία χειρίζεται.

- ΜΙΝΕΡΒΑ

Ξεκινώντας τη δράση της στην ελληνική αγορά στις αρχές του 1900, στον τομέα του ελαιολάδου, η ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε., στην εκατοντάχρονη και πλέον πορεία της, έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες της χώρας στον τομέα των τροφίμων, με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα σε 42 χώρες του κόσμου.

- McCain

Η McCain παράγεί κατεψυγμένα προϊόντα.

- LUTOSA

Η εταιρεία LUTOSA είναι από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως στην συσκευασία και επεξεργασία έτοιμης πατάτας.

- PESCANOVA

Η εταιρεία PESCANOVA είναι μια πολυεθνική με κύριο αντικείμενο την επεξεργασία και συσκευασία καταψυγμένων αλιευμάτων.

- ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ με τη μεγάλη πείρα των 75 χρόνων στην αγορά, προσφέρει μια τεράστια ποικιλία ζυμαρικών.

- LOREAL

Ο Eugène Paul Louis Schueller ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε τη L' Oreal, τη μεγαλύτερη εταιρεία καλλυντικών στον κόσμο.

- Agrino

Από το 1955 μέχρι σήμερα η Agrino δημιουργεί και προσφέρει στην Ελληνική Οικογένεια γεύσεις και επιλογές για την καθημερινή της διατροφή, που χαρακτηρίζονται από τις αξίες και το μεράκι της Ελληνικής Παράδοσης.

- Ελληνικός Φούρνος Α.Ε.

Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στην φράση "Με μεράκι, σεβασμό και συνέπεια παράγουμε ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας". Για αυτό λοιπόν η "Ελληνικός Φούρνος Α.Ε.", έχει πιστοποιηθεί και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005 διασφαλίζοντας έτσι την υγιεινή στην ποιότητα των προϊόντων της και τα κέρδη των πελατών της.

Επικοινωνία

ΚΟΥΛΙΕΡΗΣ Α.Ε

  • Add: Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.)
  • Tel: 27210-69957
  • Tel: 27210-69958
  • Fax: 27210-69961
  • Email: info@koylieris.gr
  • web: www.koylieris.gr