Κατεψυγμένα Ψάρια

Τα κατεψυγμένα προϊόντα NAVARINO είναι επιλεγμένα σύμφωνα με τις ποιοτικότερες και αυστηρότερες προδιαγραφές.

Συσκευάζονται στο υπερσύγρονο συσκευαστήριο της ΚΟΥΛΙΕΡΗΣ Α.Ε. μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία με έδρα τον Ν.Μεσσηνίας.

Η εταιρεία ΚΟΥΛΙΕΡΗΣ Α.Ε. με κορυφαία παρουσία στον χώρο της διανομής τροφίμων από το 1986 προχώρησε στην δημιουργία των κατεψυγμένων τροφίμων και πιο συγκεκριμένα, αλιευμάτων, αλίπαστων και πουλερικών.

Επιλέγοντας τα καλύτερα κατεψυγμένα αλιεύματα από όλο το κόσμο σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ειδών που θα καλύψουν το τραπέζι ή την επαγγελματική σας κουζίνα.

Φροντίσαμε να διαθέτουμε τις πιο σύγρονες εγκαταστάσεις, με τα καλύτερα μηχανήματα συσκευασίας ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας.

Γι' αύτο άλλωστε έχουμε πιστοποιηθεί κατά ISO 22000:2005 που αφορά την υγιεινή και ασφάλεια στην επεξεργασία, την συσκευασία, τις εγκαταστάσεις και την διανομή των τροφίμων που διαθέτουμε.

Η εταιρεία μας διαθέτει τα προϊόντα τόσο στο κανάλι του Λιανεμπορίου (Retail) όσο και σε αυτό του Χονδρεμπορίου (Food Service) τα οποία υποστηρίζονται από ένα πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων.

Πιστεύουμε ότι χρησιμοποιώντας τα κατεψυγμένα προϊόντα NAVARINO θα μείνετε απολύτος ευχαριστημένοι τόσο από την γεύση, την εμφάνιση και την ποιότητα μας.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας να δείτε τα προϊόντα μας εδώ.

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…